LapLay-sylitaso, musta ja L-koko, 37×53 cm

100,00 

Kenties etsit kestävää, ergonomista ja vakaata työalustaa?

LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla. Kotitoimiston voi siirtää vaikkapa terassille tai kuistille. Sohvalla tai tuolissa käsitöitä harrastavalle taso tuo tukea ja parantaa ergonomiaa. LapLay-sylitaso on myös kätevä ristikoita täytettäessä tai kirjaa lukiessa.

LapLay-sylitaso on kauttaaltaan verhoiltu. Kansi on puuvanerin ansiosta tasainen ja kova. Pehmustettu, styrox-rouheinen alaosa muotoutuu aina alustan mukaan.  Päädyssä olevasta rivasta voit ripustaa sylitason esim. koukkuun, kun se ei ole käytössä. Kangasta voi pyyhkiä kostutetulla liinalla, mutta varsinainen pesu on kielletty.

L-koko on kätevä käytettäessä hiirtä kannettavan kanssa.

LapLay-sylitaso on suomalaista suunnittelua ja käsityötä.

Teemme yhteistyötä Naisten Pankin kanssa! Jokaisesta ostetusta sylitasosta lahjoitamme 5 euroa Naisten Pankille!

Sivun alaosassa lisätietoja tuotteesta!

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3-5 Osasto:

Kuvaus

LapLay-sylitaso, musta ja L-koko 30×35 cm

Kangas: 51 % PES, 34 % PO, 15 % CO. Ripa aitoa nahkaa.

LapLay- sylitason verhoillun kannen sisällä on puuvaneri, joka tekee sylitasosta vakaan ja tasaisen. Verhoiltu alaosa sisältää styrox-rouhetta, mikä tekee siitä esim. syliin mukautuvan. Päädyssä olevasta rivasta voit ripustaa sylitason esim. koukkuun, kun se ei ole käytössä. Kangasta voi pyyhkiä kostutetulla liinalla, mutta varsinainen pesu on kielletty.

Styrox-rouhe eli EPS-rae on myrkytön, hajuton ja pölyämätön tuote. Sen voi lajitella sekajätteeseen tai puhtaana muovijätteisiin. EPS-raetta voidaan käyttää myös maan kuohkeuttamiseen ja kompostissa se edistää eloperäisten jätteiden multaantumista. Se ei muodosta haitallisia kaasuja kaatopaikoilla, on kemiallisesti neutraali ja pohjavesille vaaraton.

LapLay-sylitaso valmistetaan käsityönä Suomessa.

Voit lukea arvosteluja LapLay-sylitasosta Facebook-sivustolta tai ältä!

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Mitat 53 × 37 × 11 cm