LapLay Original -sylitaso, L-koko 37 x 53 cm

Kenties etsit kestävää, ergonomista ja vakaata työalustaa?

LapLay-sylitaso on kauttaaltaan verhoiltu. Kansi on puuvanerin ansiosta tasainen ja kova. Pehmustettu, styrox-rouheinen alaosa muotoutuu aina alustan mukaan.  Päädyssä olevasta rivasta voit ripustaa sylitason esim. koukkuun, kun se ei ole käytössä.  L-koko on kätevä käytettäessä hiirtä kannettavan kanssa. Voit lukea arvosteluja LapLay-sylitasosta Facebook-sivustolta tai ältä!

LapLay-sylitaso on suomalaista suunnittelua ja käsityötä.

Sivusto on uusitumassa!

LapLay Original-sylitasoa, eli alkuperäistä sylitasoa, valmistaa ja myy HiiA https://www.hiia.fi/tuotteet.html?id=52/

Voit myös laittaa tilauksen LapLay-tuotteista haluamallasi kankaalla osoitteeseen laplay@laplay.fi tai sivuston Pyydä tarjous sivun kautta.   Kysy lisää laplay@laplay.fi tai p. 0400 240 411!

 

 

Kuvaus

LapLay-sylitaso valmistetaan käsityönä Suomessa. Tuotteella on yhden (1) vuoden takuu!

LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla. Kotitoimiston voi siirtää vaikkapa terassille tai kuistille. Sohvalla tai tuolissa käsitöitä harrastavalle taso tuo tukea ja parantaa ergonomiaa. LapLay-sylitaso on myös kätevä ristikoita täytettäessä tai kirjaa lukiessa.

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Mitat 53 × 37 × 11 cm
L-koko 37 x 53 cm

Monivärinen, Musta, Vaaleanharmaa, Keinonahka&musta, Keinonahka&monivärinen, Luonnonvalkoinen, Violetti, Sininen, Punaisenoranssi