LapLay All -sylitaso

Kenties etsit kestävää, ergonomista ja vakaata työalustaa?

LapLay All -sylitaso on kauttaaltaan verhoiltu. Kansi on tasainen ja kova. Pehmustettu, styrox-rouheinen alaosa muotoutuu aina alustan mukaan.  Päädyssä olevasta rivasta voit ripustaa sylitason esim. koukkuun, kun se ei ole käytössä.  Voit lukea arvosteluja LapLay-sylitasosta Facebook-sivustolta tai ältä!

LapLay All -sylitaso on suomalaista suunnittelua ja käsityötä.

LapLay All- sylitasoa voit pyyhkiä desinfiointiaineella ja kangas on nestettä hylkivä! LapLay All -sylitasossa on vetoketju ja voit lisätä/poistaa täytettä.

Saatavilla kolmea eri kokoa

S-koko 30×35 cm
M-koko 37×45 cm
L-koko 37×53 cm

Sivusto on uusitumassa!

LapLay All-sylitasoa valmistaa ja myy Design Gardin, https://www.designgardin.fi/tuote-osasto/uutuudet/

Voit myös laittaa tilauksen LapLay-tuotteista haluamallasi kankaalla osoitteeseen laplay@laplay.fi tai sivuston Pyydä tarjous sivun kautta.   Kysy lisää laplay@laplay.fi tai p. 0400 240 411!

Kuvaus

LapLay All -sylitaso valmistetaan käsityönä Suomessa. Tuotteella on yhden (1) vuoden takuu!

LapLay All -sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla. Kotitoimiston voi siirtää vaikkapa terassille tai kuistille. Sohvalla tai tuolissa käsitöitä harrastavalle taso tuo tukea ja parantaa ergonomiaa. LapLay All-sylitaso on myös kätevä ristikoita täytettäessä tai kirjaa lukiessa.