LapLay-sylitaso, L-koko 37x53 cm

LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla. Kotitoimiston voi siirtää vaikkapa terassille tai kuistille. Sohvalla tai tuolissa käsitöitä harrastavalle taso tuo tukea ja parantaa ergonomiaa. LapLay-sylitaso on myös kätevä ristikoita täytettäessä tai kirjaa lukiessa.

LapLay-sylitaso on suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sylitason kansi on tasainen ja kova. Pehmusteena on täytettä, joka muotoutuu millaiselle alustalle vain. Sylitasossa käytetään kulutusta kestäviä verhoilukankaita. Kestävien ja laadukkaiden materiaalien ansiosta LapLay-sylitaso kestää vuosien käytön.

LapLay-sylitasoa on kolmea kokoa L-, M- ja S-koko. L-koko on kätevä käytettäessä erillistä hiirtä. M-koko soveltuu kapeisiin nojatuoleihin ja pyörätuoleihin. S-koko on sopiva tabletille ja pienelle läppärille. Sylitaso on monikäyttöinen, sitä käytetään mm. sanaristikoiden, kirjojen ja lasten leikkien alustana.
LapLay-sylitasoa valmistetaan Suomessa Verhoomo Lumoniassa.
LapLay-sylitaso kun mukavuus on lähtökohta!

Toimitusajat valmiille tuotteille 1-5 arkipäivää. Tuotteella on yhden (1) vuoden takuu! 

LapLay-sylitasoa valmistavat Suomessa Verhoomo Lumonia ja HiiA. HiiA:lla on oma verkkokauppa LapLay-sylitasoille!

Voit tehdä myös ennakkotilauksen sylitasosta joko yksityisviestillä Facebookissa, nettisivuston lomakkeella tai sähköpostilla laplay@laplay.fi!

Voit myös valita kankaan laajasta valikoimasta. Pyydä tarjous-sivulla tietoa aiheesta enemmän!

Näytetään ainoa tulos