LapLay Travel Change pehmuste

60,00 105,00 

  • LapLay Travel Luxus sylitason vaihdettava pehmikeosa
  • Pehmikeosan kangas ja sen väri valittavassa
  • Esim. Silvertex kankaalla sopiva ulkokäyttöön ja voidaan puhdistaa tietyillä desinfektioaineilla
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Tuotetunnus (SKU): 4-14 Osasto:

Kuvaus

LapLay Travel Change -pehmikeosa

LapLay Travel Change on LapLay Travel Luxus -mallin pehmikeosa, jonka voit tilata erikseen. Verhoiluvanulla täytetty pehmikeosa kiinnitetään tarranauhalla kovikeosaan. Näin voit vaihdella sylitason pehmikeosan kankaan väriä ja materiaalia halutessasi sisustuksen tai mielen mukaan.

  • Stark -kangas on laadukas, erittäin kestävä ja helppohoitoinen Easycare- verhoilukangas. Erinomainen valokesto ja kosteutta hylkivä koostumus, eikä siihen ole lisätty kemikaaleja. Oeko-Tex ja Reach sertifioitu.
  • Story -kangas on kokonaan euroopalaisesta kierrätetystä materiaalista luotu verhoilukangas. Kestävä ja jämäkkä Story on GRS- ja Reach sertifoitu.
  • Silvertex -kangas on -antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsitelty, minkä ansiosta kangas soveltuu erinomaisesti erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Silvertex -kangas on vedenpitävä, pakkasenkestävä ja se on puhdistettavissa seuraavilla desinfektioaineilla esim. Kiilto Cleanin Easydes, Klorilli ja Erisan Oxy+.
  • Cebra -kangas on kudottu luonnonmateriaaleilla. Villa ja puuvilla antavat kankaalle miellyttävän ja laadukkaan tunnun.
  • Kirkonmenot -kangas on rouhean pellavainen. 
  • Pioni 800 -kankaassa yhdistyy, Annala x Metsovaara, suomalainen tekstiiliosaaminen ja kansainvälisesti tunnetun ja rakastetun taiteilijan kädenjälki. (Tekstiilitaiteilija Marjatta Metsovaara)

LapLay -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa. LapLay -verkkokauppa on suomalainen ja tuotteet lähetetään Oulusta.

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Voit myös pyytää tarjouksen haluamallasi kankaalla Pyydä tarjous lomakkeella!

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Kangas ja väri

Harmaa Stark 499, Musta Stark 502, Sinivihreä Stark 612, Tumma oranssi Stark 604, Vaaleanharmaa Stark 606, Mustanharmaa Story 019, Sininen Story 351, Ruskeanpunainen Story 360, Vaaleanruskea Story 310, Keltainen Silvertex 2105, Sininen Silvertex 3066, Musta Silvertex 9001, Punainen Silvertex 2011, Tumman sininen Silvertex 3068, Vaaleanruskea Silvertex 0002, Vihreä Silvertex 2100, Viininpunainen Silvertex 6004, Tummanharmaa Silvertex 9002, Mustavalkoinen Cebra, Punamusta Pioni 800, Musta Kirkonmenot

Otsikko

Go to Top