Jokipiin Pellava x LapLay sylitaso

Jokipiin Pellava x LapLay sylitasoja voi tilata myös esim. yrityksen logolla tai oma design -kankaalla.

Ota yhteyttä Jokipiin Pellavan yritysmyyntiin saadaksesi tarjouksen Jokipiin Pellava x LapLay sylitasosta. Minimitilausmäärä 50 kappaletta.

Tuotetunnus (SKU): 100 Osasto:

Kuvaus

Jokipiin Pellava x LapLay -sylitaso

Jokipiin Pellava Oy valmistaa Jokipii x LapLay -sylitasoja henkilöstö- ja liikelahjoiksi. 

Sylitaso on oiva apu kotitoimiston etätyöläiselle, opetustiloihin ja co-working-tiloihin. Se on kokoon taitettuna kooltaan 40 x 30 cm, joten se mahtuu useimpiin reppuihin ja laukkuihin. Sylitaso on kätevä ottaa matkalle mukaan junaan, bussiin tai lentokoneeseen. Sylitaso toimii loistavasti myös lukutukena, lasten pelialustana automatkoilla tai muistiinpanoalustana silloin, kun pöytää ei ole saatavilla. Sylitason käyttö on helppoa: rullaa pehmikeosa kovikeosan alle ja saat tuotteesta monikäyttöisen alustan itsellesi.

Sylitasoja voi tilata myös esim. yrityksen logolla tai oma design -kankaalla. Minimitilausmäärä on 50 kappaletta. Ota yhteyttä Jokipiin Pellavan yritysmyyntiin saadaksesi tarjouksen Jokipiin Pellava x LapLay sylitasosta.

Sylitason kovikeosa on suomalaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Tekstiilipäällys 50 % LI, 50 % CO, pehmikeosa PES-levyvanua. Ei vesipesua, puhdista tahrat nihkeällä liinalla.

Monipuolinen sylitaso koko perheen käyttöön!

Toivomme, että tuotteesta on sinulle iloa!

 

Otsikko

Go to Top