LapLayn tarina

Alun perin LapLay-sylitason kehitteli vuonna 2010 Heidi Pesonen, joka toimii HeiDidi -yrityksen nimissä.

“Istuessani sohvalla kannettava tietokone sylissäni, huomasin sekä koneen, että jalkojen kuumenevan epämiellyttävästi. Täyttäessäni saunatyynyjä, oivalsin, että lisäämällä kovan kannen tästä saisi hyvän sylitason läppärille. Kävinkin tuumasta toimeen, ja kehitin LapLay sylitason Original-version.”

Aluksi sylitasoja valmistettiin harrastelijamaisesti lähipiirille, ja tuotteelle myönnettiin hyödyllisyys­­­malli­­suoja vuonna 2011. Erittäin positiivisten asiakaspalautteiden myötä Heidi perusti toiminimen HeiDidi vuonna 2018. Sylitasojen valmistuksessa oli tuolloin mukana kempeleläinen Verhoomo Lumonia. Tuotteita myytiin aluksi omassa verkko­kaupassa, ja kysyntä kasvoi vuosi vuodelta. Vuosina 2019- 2022 kuopiolainen Eeva Räsänen HiiA:sta valmisti LapLay Original -sylitasoja lisenssillä. Lumonia Oy alkoi valmistamaan ja myymään tuotteita uudelleen joulukuussa 2022 ja verkkokauppa avattiin uudelleen LapLay:n kotisivulle.

LapLay Travel-tuotteet ovat toisen keksijän kehittämiä, mutta ne kuuluvat LapLay tuote­perheeseen, ja niille on myönnetty hyödyllisyys­mallisuoja vuonna 2017. LapLay-tuotteet ovat kulutusta kestäviä ja laadukkaita, Suomessa valmistettuja käsityötuotteita.

Mikäli olet kiinnostut jälleen­myymään LapLay-tuotteita tai haluat tuotteesi mukaan LapLay-tuoteperheeseen, ota yhteyttä Heidi Pesoseen, heidi.pesonen@laplay.fi.
Voit lähettää viestin myös yhteydenottolomakkeen kautta:

Materiaalit ja valmistus

Kaikki LapLay-sylitasot valmistetaan kotimaisena käsityönä Oulussa ja Kuopiossa, josta tuotteet myös lähetetään.

LapLay-sylitasojen valmistukseen käytetään puuvaneria tai korkeapaine­laminaattia, kulutusta kestäviä verhoilu­kankaita, ja myrkytöntä, 100% kierrätettävää styrox-rouhetta tai verhoiluvanua. Styrox-rouhe eli EPS-rae on myrkytöntä ja täysin kierrätettävää.

LapLay-tuotteille on myönnetty hyödyllisyysmallisuojat vuosina 2011 ja 2017.

Kovikeosa:

LapLay-sylitasojen kovikeosan materiaali on tuotteesta riippuen joko puuvaneria tai korkea­painelaminaattia.

Kankaat:

Kaikki LapLay-tuotteissa käytetyt vakiokankaat ovat kulutusta kestäviä verhoilukankaita, joita käytetään mm. huonekaluissa. Vakiokankaiden hankauksenkesto- eli Martindale-arvo on vähintään 20 000, vedenpitävässä ja antibakteerisessa jopa 300 000. Silvertex -kangas on vedenpitävä, pakkasenkestävä ja se on puhdistettavissa seuraavilla desinfektioaineilla esim. Kiilto Cleanin Easydes, Klorilli ja Erisan Oxy+. Kaikkia LapLay-tuotteita voi pyyhkiä kostealla liinalla, mutta ne eivät ole konepestäviä. LapLay-tuotteita voi tilata myös omalla, esimerkiksi sisustukseen sopivalla kankaalla.

Painatus ja brodeeraus:

LapLay-tuotteisiin on mahdollista myös painattaa tai brodeerata tekstiä ja grafiikkaa, voit esimerkiksi tilata LapLay-sylitason oman yrityksesi logolla.

Pehmikeosa:

LapLay Original versioissa täytteenä käytetään myrkytöntä ja kierrätettävää styrox-rouhetta (EPS-rae).

LapLay Travel ja LapLay Travel Luxus -versioissa pehmikeosan täytteenä käytetään dacron-verhoiluvanua (polyesteri).

Katso YouTubesta Heidin LapLay-sylitason esittely InnoSuomi-ohjelmassa:

InnoSuomi LapLay