Kenties etsit kestävää, ergonomista ja vakaata työalustaa?

LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla. Kotitoimiston voi siirtää vaikkapa terassille tai kuistille. Sohvalla tai tuolissa käsitöitä harrastavalle taso tuo tukea ja parantaa ergonomiaa. LapLay-sylitaso on myös kätevä ristikoita täytettäessä tai kirjaa lukiessa.

LapLay-sylitaso on kauttaaltaan verhoiltu. Kansi on puuvanerin ansiosta tasainen ja kova. Pehmustettu, styrox-rouheinen alaosa muotoutuu aina alustan mukaan.  Päädyssä olevasta rivasta voit ripustaa sylitason esim. koukkuun, kun se ei ole käytössä.  Kangasta voi pyyhkiä kostutetulla liinalla, mutta varsinainen pesu on kielletty.

L-koko on kätevä käytettäessä hiirtä kannettavan kanssa ja M-koko mahtuu syliin tuoleissa ja pyörätuolissa. S-kokoinen sylitaso sopii käytettäväksi tabletin kanssa esim. matkustaessa autolla.

LapLay-sylitaso on suomalaista suunnittelua ja käsityötä.  Sylitasot valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue LapLay-sylitason käyttömukavuudesta kertovat artikkelit sivustoilta Kultainen Sulka ja Frutti Di Mutsi

”Olen kiitollinen, että lähdin tähän kokeiluun koska käytännölliset tavarat jotka luovat lisäarvoa arkeen ovat aina tervetulleita ja työmukavuuden lisääminen on iso asia ihmiselle joka tekee läppärillä jatkuvasti töitä.”  -Maiju Palin-

"Nyt pystyn yhdistämään työnteon sohvalla istumisen mukavuuteen. Asentoa on helppo vaihtaa tarvittaessa ja LapLay -sylitaso muovatuu asentoon kuin asentoon. Miten kätevää." -Frutti Di Mutsi-

Jokaisesta ostetusta sylitasosta lahjoitamme 5 euroa Naisten Pankille!

Naisten Pankki

Instagram

  • Olen kiitollinen ett lhdin thn kokeiluun koska kytnnlliset tavarat jotka
  • Osallistumme Oulun Kdentaitomessuille 1213102019 Mik nist kolmesta sylitason vrivaihtoehdosta olisi
  • LapLaysylitasoa saatavana nyt keinonahka plisell alaosa kangasta  Lue samalla
  • Syksyll 2019 aloittaa mys HiiA LapLaysylitasojen valmistamisen ja myymisen