HeiDidin perustaja ja sylitason keksijä Heidi Pesonen kertoo näin:

”Keksin LapLay-sylitason kuntoutuskeskuksessa 2010 saunatyynyjä tehdessäni. Sylitasolle haettiin Suomessa hyödyllisyysmallisuoja, ns. pikku-patentti 2010. Aluksi valmistin sylitasoja harrastelijamaisesti ystäville ja tutuille. Vuonna 2010 valmistetut sylitasot ovat yhä käytössä ja tämä tieto motivaationani jatkoin toimintaani sivutoimisena yrittäjänä.

HeiDidi perustettiin tammikuussa 2018, jolloin LapLay-sylitasoja alettiin myymään myös verkkokaupassa. Tuotteen myynti ja kiinnostus tuotetta kohtaan kasvavat vuosi vuodelta. Tällä hetkellä tuotteen valmistajia ja myyjiä on useampi.

Sivusto on uusitumassa!

Voit ostaa valmiin sylitason tai tilata tilauksella:

LapLay Original -sylitason kaupasta HiiA,  https://www.hiia.fi/tuotteet.html?id=52/

LapLay All- sylitason kaupasta Design Gardin, info@designgardin.fi tai p. 040 734 2654. LapLay All- sylitaso on uudistettu tuote ja tulee Design Gardinin verkkokauppaan niin pian kuin mahdollista myyntiin. Sillä välin voit tiedustella sähköpostitse tai puhelimella tuotetta! 

Voit myös laittaa tilauksen LapLay-tuotteista haluamallasi kankaalla osoitteeseen laplay@laplay.fi tai sivuston https://www.laplay.fi/laplay-sylitaso-pyyda-tarjous/ kautta.   Kysy lisää laplay@laplay.fi tai p. 0400 240 411.